Последователи

20 януари 2018 г.

                                  ХИПНОТИЧЕН СЕАНС ЗА ПОБЕЖДАВАНЕ                                                                 НА СТРАХА И ФОБИИТЕ – Уилям Хюит
                                                                  част 1
                                               
Скъпи приятели, нека поговорим за страха.
Страхът, който преживявате, си е чисто ваше творение. Не сте се родили със страх от височина, от открито пространство, от затворено пространство, от самолет, от асансьор или от каквото и да е. Вие сте създали страха, от който сега искате да се отървете. Не мислете, че някой човек или някаква ситуация ви е накарала да се страхувате, защото това просто не е така. Вие сте избрали да реагирате на някого или на нещо по такъв начин, че да се породи страх. Той е ваше създание и първата, най-главната стъпка в разрешаването на проблема е да поемете отговорността за това, че сте го създали.
Тъй като вие сте създали страха, вие притежавате и силата да го овладеете. Създанието никога не може да бъде по-силно от създателя си. Следователно вие като създател сте по-силни от страха, който сте сътворили.
Тук е тайната на способността ви напълно да изгоните страха от живота си, ако наистина искате да го направите.
Хипнотичният сеанс от първия запис (настоящият запис) работи върху релаксацията, самоконтрола, натрупването на самоувереност и възвръщането на равновесието ви. Вторият запис (следващият запис) е хипнотичен сеанс, който ви позволява да унищожите страха , да придобиете енергия и увереност.
Можете да използвате всеки запис или и двата толкова пъти, колкото искате. Препоръчвам ви да слушате и да правите двата хипнотични сеанса седем дни един след друг. Всеки ден най-напред слушайте първия запис, след това втория. Може да пуснете втория веднага след първия или след известно време — това няма никакво значение. Може да ви се стори уместно да си починете един час между двата сеанса, за да имате време да станете и да се поразходите или да направите малко гимнастика.
След една седмица сменете режима. Осем последователни дни правете сеансите по следния начин — единия ден слушайте първи запис, на следващия ден втори запис и така нататък.
(Из книгата на Уилям Хюит „Автохипноза за по-добър живот”)
                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА ПАРИ, ПИАНО И ... ОЩЕ НЕЩО